Diverse mogelijkheden voor verzorgde recepties
Voor recepties in regio Lede biedt Traiteur Ôh Délice u diverse mogelijkheden naargelang de duur van uw receptie en de gerechtjes die u wenst. Recepties zijn mogelijk vanaf 1,5 uur met 6 hapjes per persoon. Indien u voor een formule van 2 uur kiest, serveren we 8 hapjes per persoon. Finger food – komkommer, tomaat, wortel, bloemkool, radijs en cocktailsaus – chips, nootjes, olijven en kaasjes zijn standaard inbegrepen in elke formule. Een bediening door ons personeel wordt aangerekend per uur. Bekijk hieronder alvast de mogelijkheden voor uw receptie.
Bubbels en wijnen
Champagne (Casters Brut – Pinot noir) |
€ 39,00 |
Cava wit (Delabor) |
€ 25,00 |
Cava rosé (Delabor) |
€25,00 |
Spumanté (Amami) |
€ 28,00 |
Witte huiswijn (Domaine La Laurie) |
€ 17,00 |
Rosé huiswijn (Domaine La Laurie) |
€ 17,00 |
Rode huiswijn (Domaine La Laurie) |
€ 17,00 |
Voor sommige wijnen en bubbels zijn er magnum flessen verkrijgbaar. De prijs hiervoor is op aanvraag. Liever een andere keuze? Bekijk dan zeker onze volledige wijn- en bubbelkaart.
Koude hapjes
Oester met citroendressing |
Oester met zachte curry dressing |
Lepeltje/glaasje met forelmousse en perzik |
Lepeltje/glaasje met garnalen, tomaat, komkommer |
Lepeltje/glaasje met gerookte zalm, sjalotdressing |
Lepeltje/glaasje met kreeft, verse kruidendressing |
Lepeltje/glaasje met krab en gemberzalfje |
Lepeltje/glaasje met king krab, zachte curry en appeltje |
Lepeltje/glaasje met gerookte eendenborst en sinaasappel |
Lepeltje/glaasje met paté en uienconfituur |
Lepeltje/glaasje met kip en brunoise van paprika’s |
Lepeltje/glaasje met rundscarpaccio |
Lepeltje/glaasje met mascarpone van basilicum en zongedroogde tomaat |
Lepeltje/glaasje met zeevruchtencocktail |
Lepeltje/glaasje met garnaaltjes |
Lepeltje/glaasje met tabouleh en spekjes |
Lepeltje/glaasje met quinoa en brunoise groenten |
Lepeltje/glaasje met tartaar van tonijn, limoen en koriander |
Tapenade van courgettencrème |
Tapenade van auberginecrème |
Humus met krokantje |
Vers gemaakte yoghurt dipsaus met look |
Foccacia met pesto, mozzarella en kip |
Focaccia met tomaat, komkommer en olijven |
Foccacia met basilicum, mozzarella en gedroogde ham |
Warme hapjes
Garnaalballetjes met huisgemaakte tartaar |
Kaasballetjes met graanmosterdmayonaise of curryketchup |
Balletje gevuld met gehakt en pijnboompitten (kibbi) |
Kippenboutjes met pikante saus |
Mini loempia’s met zoetzure saus |
Bladerdeegje met kaas |
Bladerdeegje met spinazie en ui |
Bladerdeegje met gehakt en kruiden |
Scampi tempura met wasabimayonaise |
Focaccia met tomaat, mozzarella, kip en basilicum |
Focaccia tomaat mozzarella |
Focaccia hawai |
Focaccia spekjes, kaas en sjalot |
Croque met gerookte zalm |
Lepeltje/porselein met kip, basilicum en spekjes |
Lepeltje/porselein met gebakken ham, asperges en bieslook |
Lepeltje/porselein met eendenborst, sinaasappel en port |
Lepeltje/porselein met rundsblokjes en zuiders tomatensausje |
Lepeltje/porselein met krab en garnalensaus |
Lepeltje/porselein met king krab en lookboter |
Lepeltje/porselein met rivierkreeftjes en bieslooksausje |
Lepeltje/porselein met kreeft, courgette en witte wijnsausje |
Lepeltje/porselein met zalm, spinazie en saffraansausje met gember |
Lepeltje/porselein met Sint-Jacobsvrucht op een bedje van witloof en wittewijnsaus |
Lepeltje/porselein gebakken scampi met curry sausje (ander sausje ook mogelijk) |
Warme Camembert met honing en crostini |