Diverse mogelijkheden voor verzorgde recepties

Voor recepties in regio Lede biedt Traiteur Ôh Délice u diverse mogelijkheden naargelang de duur van uw receptie en de gerechtjes die u wenst. Recepties zijn mogelijk vanaf 1,5 uur met 6 hapjes per persoon. Indien u voor een formule van 2 uur kiest, serveren we 8 hapjes per persoon. Finger food – komkommer, tomaat, wortel, bloemkool, radijs en cocktailsaus – chips, nootjes, olijven en kaasjes zijn standaard inbegrepen in elke formule. Een bediening door ons personeel wordt aangerekend per uur. Bekijk hieronder alvast de mogelijkheden voor uw receptie.

Bubbels en wijnen

Champagne (Casters Brut – Pinot noir)

€ 39,00

Cava wit (Delabor)

€ 25,00

Cava rosé (Delabor)

€25,00

Spumanté (Amami)

€ 28,00

Witte huiswijn (Domaine La Laurie)

€ 17,00

Rosé huiswijn (Domaine La Laurie)

€ 17,00

Rode huiswijn (Domaine La Laurie)

€ 17,00

 

Voor sommige wijnen en bubbels zijn er magnum flessen verkrijgbaar. De prijs hiervoor is op aanvraag. Liever een andere keuze? Bekijk dan zeker onze volledige wijn- en bubbelkaart.

Koude hapjes

Oester met citroendressing

Oester met zachte curry dressing

Lepeltje/glaasje met forelmousse en perzik

Lepeltje/glaasje met garnalen, tomaat, komkommer

Lepeltje/glaasje met gerookte zalm, sjalotdressing

Lepeltje/glaasje met kreeft, verse kruidendressing

Lepeltje/glaasje met krab en gemberzalfje

Lepeltje/glaasje met king krab, zachte curry en appeltje

Lepeltje/glaasje met gerookte eendenborst en sinaasappel

Lepeltje/glaasje met paté en uienconfituur

Lepeltje/glaasje met kip en brunoise van paprika’s

Lepeltje/glaasje met rundscarpaccio

Lepeltje/glaasje met mascarpone van basilicum en zongedroogde tomaat

Lepeltje/glaasje met zeevruchtencocktail

Lepeltje/glaasje met garnaaltjes

Lepeltje/glaasje met tabouleh en spekjes

Lepeltje/glaasje met quinoa en brunoise groenten

Lepeltje/glaasje met tartaar van tonijn, limoen en koriander

Tapenade van courgettencrème

Tapenade van auberginecrème

Humus met krokantje

Vers gemaakte yoghurt dipsaus met look

Foccacia met pesto, mozzarella en kip

Focaccia met tomaat, komkommer en olijven

Foccacia met basilicum, mozzarella en gedroogde ham

Warme hapjes

Garnaalballetjes met huisgemaakte tartaar

Kaasballetjes met graanmosterdmayonaise of curryketchup

Balletje gevuld met gehakt en pijnboompitten (kibbi)

Kippenboutjes met pikante saus

Mini loempia’s met zoetzure saus

Bladerdeegje met kaas

Bladerdeegje met spinazie en ui

Bladerdeegje met gehakt en kruiden

Scampi tempura met wasabimayonaise

Focaccia met tomaat, mozzarella, kip en basilicum

Focaccia tomaat mozzarella

Focaccia hawai

Focaccia spekjes, kaas en sjalot

Croque met gerookte zalm

Lepeltje/porselein met kip, basilicum en spekjes

Lepeltje/porselein met gebakken ham, asperges en bieslook

Lepeltje/porselein met eendenborst, sinaasappel en port

Lepeltje/porselein met rundsblokjes en zuiders tomatensausje

Lepeltje/porselein met krab en garnalensaus

Lepeltje/porselein met king krab en lookboter

Lepeltje/porselein met rivierkreeftjes en bieslooksausje

Lepeltje/porselein met kreeft, courgette en witte wijnsausje

Lepeltje/porselein met zalm, spinazie en saffraansausje met gember

Lepeltje/porselein met Sint-Jacobsvrucht op een bedje van witloof en wittewijnsaus

Lepeltje/porselein gebakken scampi met curry sausje (ander sausje ook mogelijk)

Warme Camembert met honing en crostini

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site