Traiteurdiensten voor grote en kleine events
Binnenkort een speciale gelegenheid op de agenda zoals een bruiloft, communiefeest of een babyborrel die u graag samen wil vieren met familie, vrienden en kennissen? Voor al uw events in regio Lede en daarbuiten kan u rekenen op de traiteurdiensten van Traiteur Ôh Délice. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor walking dinners en buffetten.
Koude voorgerechten
Rundscarpaccio |
Vitello tonato |
Carpaccio van Sint-Jacobsvrucht |
Tomaat garnaal |
Gerookte zalm met toast |
Trio van king krab |
Salade met kipfilet, scampi’s en ananas |
Salade geitenkaas, spekjes en appeltjes met graanmosterd dressing |
Salade met garnaaltjes en gebakken tongfilet |
Carpaccio van ananas en gebakken kipfilet |
Soepen
Tomatensoep |
Aspergesoep |
Erwtensoep |
Wortel / seldersoep |
Bretoense vissoep |
Courget / komkommersoep |
Champignonsoep |
Preisoep |
Bloemkool / broccolisoep |
Toscaanse tomatensoep |
Minestrone |
Witloofsoep |
Maissoep |
Courgettensoep |
Butternutsoep |
Pompoensoep |
Kervelsoep |
Kippenbouillon |
Consommé met langoesten |
Artisanale kroketten
Kaaskroketten |
Kaaskroketten oude kaas |
Parmesankroket |
Geitenkaas kroketten |
Kaas & zongedroogde tomaat kroketten |
Truffelkroketten |
Garnaalkroketten |
Garnaalkroketten met panko (Japans paneermeel) |
Kalfszwezerik kroketten |
Everzwijn & Maredesous kroketten |
Varkenswangetje & Westmalle bier kroketten met panko |
Ham & witloof kroketten |
Zalm dille kroketten |
Kreeftkroketten |
Scampi curry kroketten |
Aspergegarnaal kroketten |
Warme voorgerechten
Scampi’s met saus naar keuze |
Gamba’s met lookroomsausje |
Bladerdeeg van ham en kaas met slaatje |
Pasta met kip basilicum en tomaat |
Pasta met duo van gerookte zalm en gebakken zalm |
Gebakken foie gras met bosschampignons en toast |
Rollade van kalkoen en rivierkreeftjes op een bedje van courgetten en paksoi |
Hoofdgerechten vis
Gebakken zalm met bearnaisesaus fris slaatje en rosties |
Tongrolletjes op Normandische wijze en pureé van wortel en spinazie |
Op vel gebakken kabeljauwhaasje gegratineerd met mozzarella, zuiderse tomatensaus en kroketten of pureé van kervel |
Kreeft à la nage of thermidor |
Zeeduivel op een bedje van broccoli, wortel, sjalot, witte selder met een graanmosterd sausje en pureé van peterselie en lente ui |
Pasta met schelpjes uit de Noordzee roomsausje met verse kruiden en juliénne groentjes |
Gegrilde tonijn met Oosterse groenten, gewokte noedels en sausje van wasabi |
Hoofdgerechten vlees
Chateaubriand met 3 sauzen frivool slaatje en frietjes |
Argentijnse entrecote met escoffiersaus gekarameliseerd witloof en amandel kroketten |
Braziliaanse entrecote met Provençaalse saus slaatje en frietjes |
Varkenshaasje met Dijonnaisesaus trio van warme groenten en kroketten |
Lamscarré met honing, tijmsausje gebakken witloof, wortel en gratinaardappeltjes |
Mechelse koekoek met gekarameliseerd witloof en jonge worteltje en gebakken krieltjes met verse tuinkruiden |
Parelhoenfilet met portosaus, warme groenten en gratinaardappeltjes |
Vegetarische of veganistische gerechten
Quinoa salade met verse vruchten en pestodressing |
Couscous met assortiment warme groenten |
Groenten lasagne met quorn |
Pasta met tofu, gestoomde groenten en verse kruiden sausje |
Groenten lasagne |
Gevulde paprika met rijst of couscous met groenten en zuiders sausje |
Buffet
Koud vleesbuffet
Hespenrolletje met asperges |
Varkensgebraad |
Perzik met ham |
Zwarte Woud ham met meloen |
Kippenbout |
Parmaham met meloen |
Carpaccio van rund |
Boerenpaté |
Vleesbrood |
Salami |
Kalkoen |
Koud visbuffet
Perzik met tonijn |
Gerookte zalm |
Heilbot |
Forel |
Paling |
Tomaat garnaal |
Tomaat rivierkreeft |
Halve kreeft |
Gamba’s |
King krab |
Makreelfilet |
Avocado met krab |
Carpaccio van Sint-Jacobsvrucht |
Tartaar van tonijn |
Warm vleesbuffet
Kipfilet met grootmoedersausje warme groenten en gebakken wafeltjes |
Kalkoen met tandoori, spekjes in roomsaus met gebakken bolletjes, perzik en ananas |
Varkens/kalfs/runds gebraad warme groenten en sausjes naar keuze frieten kroketten of andere |
Stoofvlees met frieten en witloof slaatje |
Vol – au vent met kroketten en frivool slaatje |
Goulash met zijn garnituur en pommes duchesse |
Balletjes in tomatensaus met frieten en slaatje |
Kalfsblanket met boontjes en spek en pureé |
Lams navarine net winterse groenten en gratin patatjes met gerookt spek |
Warm visbuffet
Scampi’s met saus naar keuze, juliennegroentjes en puree |
Tongrolletjes op Normandische wijze met rosties |
Zalm op een bedje van prei met witte wijnsausje en tuinkruiden puree |
Halve kreeft à la nage |
Kaasbuffet
Boursin fijne kruiden |
Gorgonzola |
Brie |
Camembert |
Chaumes |
Oude Brugse |
Platte kaas |
Dessertbuffet
Bruine / witte chocomousse |
Tiramisu van speculoos |
Klassieke tiramisu |
Tiramisu met rode vruchten |
Crème brûlée |
Panna cotta |
Vers fruit |
IJscrème |
Sorbet |
Mousse van speculoos |
Pannenkoekjes |
|
Frangipantaart |
Bresiliennetaart |
Appeltaart |
Confituurtaart |
Kriekentaart |
Ananastaart |
|
Petit foures |
Fruitsla |
Chocolade fontein |
Desserts
Witte chocomousse |
Bruine chocomousse |
Zwarte chocomousse |
Tiramisu van speculoos en framboos |
Tiramisu van boudoir en aardbeien |
Panna cotta met perzik, framboos, aardbei of mango |
Crème brûlée |
Bladerdeegje met aardbeien ijscrème en calvados |