Traiteurdiensten voor grote en kleine events

Binnenkort een speciale gelegenheid op de agenda zoals een bruiloft, communiefeest of een babyborrel die u graag samen wil vieren met familie, vrienden en kennissen? Voor al uw events in regio Lede en daarbuiten kan u rekenen op de traiteurdiensten van Traiteur Ôh Délice. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor walking dinners en buffetten.

Koude voorgerechten

Rundscarpaccio

Vitello tonato

Carpaccio van Sint-Jacobsvrucht

Tomaat garnaal

Gerookte zalm met toast

Trio van king krab

Salade met kipfilet, scampi’s en ananas

Salade geitenkaas, spekjes en appeltjes met graanmosterd dressing

Salade met garnaaltjes en gebakken tongfilet

Carpaccio van ananas en gebakken kipfilet

Soepen

Tomatensoep

Aspergesoep

Erwtensoep

Wortel / seldersoep

Bretoense vissoep

Courget / komkommersoep

Champignonsoep

Preisoep

Bloemkool / broccolisoep

Toscaanse tomatensoep

Minestrone

Witloofsoep

Maissoep

Courgettensoep 

Butternutsoep

Pompoensoep

Kervelsoep

Kippenbouillon

Consommé met langoesten

Artisanale kroketten

Kaaskroketten

Kaaskroketten oude kaas

Parmesankroket

Geitenkaas kroketten

Kaas & zongedroogde tomaat kroketten

Truffelkroketten

Garnaalkroketten

Garnaalkroketten met panko (Japans paneermeel)

Kalfszwezerik kroketten

Everzwijn & Maredesous kroketten

Varkenswangetje & Westmalle bier kroketten met panko

Ham & witloof kroketten

Zalm dille kroketten

Kreeftkroketten

Scampi curry kroketten

Aspergegarnaal kroketten

Warme voorgerechten

Scampi’s met saus naar keuze

Gamba’s met lookroomsausje

Bladerdeeg van ham en kaas met slaatje

Pasta met kip basilicum en tomaat

Pasta met duo van gerookte zalm en gebakken zalm

Gebakken foie gras met bosschampignons en toast

Rollade van kalkoen en rivierkreeftjes op een bedje van courgetten en paksoi

Hoofdgerechten vis

Gebakken zalm met bearnaisesaus fris slaatje en rosties

Tongrolletjes op Normandische wijze en pureé van wortel en spinazie

Op vel gebakken kabeljauwhaasje gegratineerd met mozzarella, zuiderse tomatensaus en kroketten of pureé van kervel

Kreeft à la nage of thermidor

Zeeduivel op een bedje van broccoli, wortel, sjalot, witte selder met een graanmosterd sausje en pureé van peterselie en lente ui

Pasta met schelpjes uit de Noordzee roomsausje met verse kruiden en juliénne groentjes

Gegrilde tonijn met Oosterse groenten, gewokte noedels en sausje van wasabi

Hoofdgerechten vlees

Chateaubriand met 3 sauzen frivool slaatje en frietjes

Argentijnse entrecote met escoffiersaus gekarameliseerd witloof en amandel kroketten

Braziliaanse entrecote met Provençaalse saus slaatje en frietjes

Varkenshaasje met Dijonnaisesaus trio van warme groenten en kroketten

Lamscarré met honing, tijmsausje gebakken witloof, wortel en gratinaardappeltjes

Mechelse koekoek met gekarameliseerd witloof en jonge worteltje en gebakken krieltjes met verse tuinkruiden

Parelhoenfilet met portosaus, warme groenten en gratinaardappeltjes

Vegetarische of veganistische gerechten

Quinoa salade met verse vruchten en pestodressing

Couscous met assortiment warme groenten

Groenten lasagne met quorn

Pasta met tofu, gestoomde groenten en verse kruiden sausje

Groenten lasagne

Gevulde paprika met rijst of couscous met groenten en zuiders sausje

Buffet

Koud vleesbuffet

Hespenrolletje met asperges

Varkensgebraad

Perzik met ham

Zwarte Woud ham met meloen

Kippenbout

Parmaham met meloen

Carpaccio van rund

Boerenpaté

Vleesbrood

Salami

Kalkoen

 

Koud visbuffet

Perzik met tonijn

Gerookte zalm

Heilbot

Forel

Paling

Tomaat garnaal

Tomaat rivierkreeft

Halve kreeft

Gamba’s

King krab

Makreelfilet

Avocado met krab

Carpaccio van Sint-Jacobsvrucht

Tartaar van tonijn

 

Warm vleesbuffet

Kipfilet met grootmoedersausje warme groenten en gebakken wafeltjes

Kalkoen met tandoori, spekjes in roomsaus met gebakken bolletjes, perzik en ananas

Varkens/kalfs/runds gebraad warme groenten en sausjes naar keuze frieten kroketten of andere

Stoofvlees met frieten en witloof slaatje

Vol – au vent met kroketten en frivool slaatje

Goulash met zijn garnituur en pommes duchesse

Balletjes in tomatensaus met frieten en slaatje

Kalfsblanket met boontjes en spek en pureé

Lams navarine net winterse groenten en gratin patatjes met gerookt spek

 

Warm visbuffet

Scampi’s met saus naar keuze, juliennegroentjes en puree

Tongrolletjes op Normandische wijze met rosties

Zalm op een bedje van prei met witte wijnsausje en tuinkruiden puree

Halve kreeft à la nage

 

Kaasbuffet

Boursin fijne kruiden

Gorgonzola

Brie

Camembert

Chaumes

Oude Brugse

Platte kaas

 

Dessertbuffet

Bruine / witte chocomousse

Tiramisu van speculoos

Klassieke tiramisu

Tiramisu met rode vruchten

Crème brûlée

Panna cotta

Vers fruit

IJscrème

Sorbet

Mousse van speculoos

Pannenkoekjes

 

Frangipantaart

Bresiliennetaart

Appeltaart

Confituurtaart

Kriekentaart

Ananastaart

 

Petit foures

Fruitsla

Chocolade fontein

Desserts

Witte chocomousse

Bruine chocomousse

Zwarte chocomousse

Tiramisu van speculoos en framboos

Tiramisu van boudoir en aardbeien

Panna cotta met perzik, framboos, aardbei of mango

Crème brûlée

Bladerdeegje met aardbeien ijscrème en calvados

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site